Esküvői meghívó, menükártya, esküvői emlékkönyv, fotóalbum, képeslap...

Papírmanufaktúrámban 2009 óta készülnek az egyedi tervezésű, kisszériás papírtermékek, melyeknek míves apró részletei kifejezik mindazt, amit én a szépségről, a művészi igényességről, a színek és anyagok harmóniájáról gondolok. A Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakának elvégzése után néhány évig könyvrestaurálással foglalkoztam. Ez az út vezetett a papír-iparművészet csodálatosan kreatív területére.

Virág- és ajándékboltokkal, galériákkal és múzeumi boltokkal együttműködve, az ő megrendelésükre különféle egyedi képeslapokat, ajándékkísérő kártyákat, dobozkákat, ceruzákat készítek, és különleges kötésű könyveket fűzök.

Tevékenységem másik fontos területe az esküvői papírtermékek tervezése és gyártása. A több mint 40 különféle esküvői kollekcióm a meghívók mellett a kiegészítő papírtermékek széles választékát kínálja: ültetőkártya, menükártya, asztalszám, ültetőtábla, dobozka, szélforgó és egyebek. Az alapanyagként használt kiváló minőségű kreatív papírok mellett saját készítésű márványozott papírokkal is dolgozom.

A honlap katalógusként szolgál, de egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok. A kínálat folyamatosan bővül és változik, ahogy én is állandóan keresem az új inspirációkat, kutatok különleges minták után, és kedvemre tervezek is.

Termékeim teljes választékával évente néhány alkalommal az Iparművészeti Múzeumban és galériákban rendezett vásárokon találkozhat a szépségre fogékony vásárló.

Felsőörsön kialakított műhelyemben előzetes bejelentkezés alapján örömmel látok minden érdeklődőt!

Így rendelhetsz

Telefonon, e-mailben vagy facebook üzenetben válaszolok minden megkeresésre és pontosítjuk az igényeket. Ezt követően Megrendelőlapot küldök, mely tartalmazza a termékek darabszámát, az árakat, a szállítási és fizetési feltételeket, ill. határidőket. A Megrendelőlapot aláírva, személyes adatokat kitöltve e-mailben kell visszaküldeni. A megrendelés az előleg átutalása után lép életbe. Az előleg a meghívók és a kiegészítő papírtermékek összköltségének 30-50%-a.

A kiegészítő papírkellékeket az esküvő hetében postázom vagy adom át személyesen. Ezzel együtt kiállítom a végszámlát, amit a ténylegesen elkészült darabszámok alapján pontosítok.

Mivel minden egyes darab különös igényességgel készül, egy hétvégére 2 esküvőnél többet nem áll módomban elvállalni, ezért az időpontok lefoglalásáról érdemes időben gondoskodni.